Initial D World - Discussion Board / Forums
   
Welcome Guest ( Log In | Register )Resend Validation Email

DJ Panel ( Server Stats )   Song History   Initial D World Chat Room (IRC)   Broadband Stream
RADIO BROADCAST » streaming at 96kbps with 18 unique listeners, playing m.o.v.e - time machine

       

  Important Rules
Post everything about Initial D Arcade Stage 6 AA and 7 AAX here. If you want to talk about ver.1 and ver.2, please post them in the ver.1 - 2 section. For anything about ver.3, please post them in the version 3 section. For anything about ver.4, please post them in the version 4 section. For anything about ver.5, please post them in the version 5 section. Participating in flame wars will be severely punished. NO plagiarism in any case. If you are posting information (i.e. - shift points) that did not originate from this forums, by all means, give the author / source proper credit. Violator will be given a verbal warning on first offence and an actual warning thereafter.


FORUM MODERATOR : FORUM MODERATOR

 

Views: 1,454  ·  Replies: 8 
> How to verse somebody...?, Please help. I'm lost.
Rudy
  Posted: May 31 2015, 05:44 PM


Unregistered












(THIS POST WAS REMOVED BY REQUEST)
OkamiWind
Posted: May 31 2015, 06:05 PM


Ravioli Ravioli
Group Icon

Group: FORUM MODERATOR
Posts: 1,129
Member No.: 40,468
Joined: Feb 4th 2013
Location: Riverside, CA





>Talking about IDAS7
>Posts in IDAS4 area

Uh...whut?

>US version of IDAS7

There is no such thing as a "US" version. Only EXP (or export) version...man you do not know anything huh? (Aka...just poking fun at you)

Anyway I am sure there is a picture by picture somewhere...i'll look for it but for now i'm moving it to the main area.

EDIT: From SonicSP's post...

After inserting coins and card, you'll see this start menu here and have a few options:
user posted image
Image size reduced, original size: 2048 x 1536. Click here to view the image in its original dimension.


Main Menu/Game Menu:
user posted image
Image size reduced, original size: 2048 x 1536. Click here to view the image in its original dimension.


Just press in store battle ON BOTH MACHINES AND MAKE SURE THEY ARE A1 and A2 or B1 and B2. They cannot go from A1 to B1 and such variations. After that one of you will press the start button, which then they can choose the course and...yeah.

This post has been edited by OkamiWind on May 31 2015, 06:11 PM
Rudy
  Posted: May 31 2015, 06:07 PM


Unregistered












(THIS POST WAS REMOVED BY REQUEST)
SonicSP
Posted: May 31 2015, 08:14 PM


Nagao Fanboy
**********

Group: Advanced Members
Posts: 1,917
Member No.: 36,182
Joined: Aug 27th 2010
Location: The Internet, DUH





Yay my pics are being used.
Rudy
  Posted: Jun 1 2015, 11:39 AM


Unregistered












(THIS POST WAS REMOVED BY REQUEST)
OkamiWind
Posted: Jun 1 2015, 12:47 PM


Ravioli Ravioli
Group Icon

Group: FORUM MODERATOR
Posts: 1,129
Member No.: 40,468
Joined: Feb 4th 2013
Location: Riverside, CA





QUOTE (Rudy @ 1 hour, 7 minutes ago)
Thank God. I'm pretty much going through this game blind. What happened to just having the other player hit the Start button, enabling Accepting Challengers, popping quarters into the machine, saying YES I WANT TO CHALLENGE P2 and then battling? So complicated.

Still trying to get the hang of this game's physics. IDAS7 is so freakin' werid.

Ok, thing is this. If you select the one v one mode the...startup screen (ya know the one where you see replays...) will display a red...thingy that basically states that you want to one v one someone. At that point all the other person has to do is select the one v one mode and you'll immediately go to the course select screen...well the one before it.
Falbere
Posted: Jun 1 2015, 03:50 PM


Back from the dead, baby
Group Icon

Group: TRAP CLUB
Posts: 1,312
Member No.: 43,254
Joined: Mar 31st 2014
Location: Singapore





You can still have accepting challenges on. Just select the in-store option. The second player just have to select the same option before the first player finishes his game.

Spec-5 physics is suprisingly different from your car that is not tuned though. I'd say the weird physics feel you get is because of the automatic deceleration and the "drift angle" thing, which disappears after spec-5.

This post has been edited by Falbere on Jun 1 2015, 03:55 PM
Rudy
  Posted: Jun 8 2015, 08:41 AM


Unregistered












(THIS POST WAS REMOVED BY REQUEST)
Rudy
  Posted: Jul 1 2015, 01:26 PM


Unregistered












(THIS POST WAS REMOVED BY REQUEST)