Initial D World - Discussion Board / Forums
   
Welcome Guest ( Log In | Register )Resend Validation Email

DJ Panel ( Server Stats )   Song History   Initial D World Chat Room (IRC)   Broadband Stream
RADIO BROADCAST » streaming at 96kbps with 7 unique listeners, playing (Fifth Stage DS1) Daniel - Full Metal Cars

       

  Important Rules
user posted imagePost everything about Initial D Arcade Stage Ver.3 here. If you want to talk about ver.1 and ver.2, please post them in the ver.1 - 2 subforums. NO plagiarism in any case. If you are posting information (i.e. - shift points) that did not originate from this forums, by all means, give the author / source proper credit. Violator will be given a verbal warning on first offence and an actual warning thereafter.



FORUM MODERATOR : FORUM MODERATOR

9 Pages  1 2 3 4 » ( Go to first unread post )

Views: 42,599  ·  Replies: 212 
> Card reader error solution :), How to NOT get your card eaten...
xkhol
Posted: Mar 20 2005, 02:45 PM


>_>
**********

Group: Advanced Members
Posts: 7,421
Member No.: 1,958
Joined: Jun 4th 2004
Location: California





explanation...dirty card reader...how to prevent it...play on well maintained machines
FDoftheBeaches
Posted: Mar 20 2005, 07:14 PM


The Nocturnus Leader
**********

Group: Advanced Members
Posts: 611
Member No.: 5,928
Joined: Mar 3rd 2005
Location: Update Profile





Overall, I'm glad this post started, considering I lost 2 cards with 750k on it (Sil80 and Evo 7). Thanks, now hopefully this wont happen again.
Whoosh
Posted: Mar 20 2005, 07:16 PM


IDW Prime Member
**********

Group: Advanced Members
Posts: 505
Member No.: 5,972
Joined: Mar 5th 2005
Location: Update Profile





ok today i bought a card wit the jam machine the key is to kick it under the cover not so hard that will break it but hard enough that it will work. *for those machines in the bowling alley becuz most of them dont have the key for it"

This post has been edited by Whoosh on Mar 20 2005, 07:18 PM
ceraf
Posted: Mar 20 2005, 08:06 PM


IDW Expert Member
******

Group: Members
Posts: 106
Member No.: 4,990
Joined: Jan 9th 2005
Location: Thornhill (Toronto), Ontario





QUOTE (Whoosh @ Mar 20 2005, 10:16 PM)
ok today i bought a card wit the jam machine the key is to kick it under the cover not so hard that will break it but hard enough that it will work. *for those machines in the bowling alley becuz most of them dont have the key for it"

wow....if i ever did that at my arcade, i'd get my a$$ kicked out of the arcade.

It's nice hearing that you've found a way to bypass a card jam.
pusher1
Posted: Mar 21 2005, 09:33 PM


IDW Expert Member
******

Group: Members
Posts: 130
Member No.: 5,018
Joined: Jan 11th 2005
Location: Update Profile





QUOTE (Whoosh @ Mar 20 2005, 10:16 PM)
the key is to kick it under the cover not so hard that will break it but hard enough that it will work. 


theres even some finesse and a touch to it? like how hard is enough?

whew good thing this never happened to me before.
ANGEL Mark
Posted: Mar 22 2005, 12:37 PM


IDW God Member
*******

Group: Members
Posts: 155
Member No.: 3,308
Joined: Sep 23rd 2004
Location: Gainesville, Florida (avoiding hurricanes)





Does anyone know what to do if the attendant doesn't have the key other than banging the hell out of it? The reason I ask is because I went to the arcade today and found that someone had a card jam on inspection. It was stuck at "Please remove invalid card" or something like that and the gray screen of death said "card reader jam."
?wha?
Posted: Mar 22 2005, 02:37 PM


In sexy black'n gold :D
**********

Group: Advanced Members
Posts: 2,254
Member No.: 5,914
Joined: Mar 2nd 2005
Location: Sydney Australia





Generally in a card jam you press viewchange+start to remove the card but in any case if it doesn't work then boot the machine
KeNgai_rcrZero
  Posted: Mar 23 2005, 12:58 AM


Reigning and Defending
**********

Group: Advanced Members
Posts: 1,722
Member No.: 625
Joined: Aug 12th 2003
Location: West Los Angeles, CA





? Boot the machine? what the hell! you NEVER boot the machine! 0_o? What's the purpose of this thread again? To SAVE your card, not KILL it by "booting the machine".
Evolll_Drv3r
Posted: Mar 23 2005, 11:57 AM


Team Drift Speed
**********

Group: Members
Posts: 363
Member No.: 4,989
Joined: Jan 9th 2005
Location: Los Angeles , California





im scared to renew my evoIII cuz the machines in the arcade i play at aren't dependable on renewing cards....
Cappo Frappo
Posted: Mar 23 2005, 04:23 PM


.......
**********

Group: Advanced Members
Posts: 1,638
Member No.: 4,419
Joined: Nov 22nd 2004
Location: Update Profile





hey denver you should ask you arcade to put a cleaning card. or you could just go to a different arcade
Evolll_Drv3r
Posted: Mar 24 2005, 10:19 AM


Team Drift Speed
**********

Group: Members
Posts: 363
Member No.: 4,989
Joined: Jan 9th 2005
Location: Los Angeles , California





the college arcade doesnt renew or buy cards...and te one next door family arcade i think they fix it cuz when i renewed my card it didn't take as long as before
Cappo Frappo
Posted: Mar 24 2005, 08:37 PM


.......
**********

Group: Advanced Members
Posts: 1,638
Member No.: 4,419
Joined: Nov 22nd 2004
Location: Update Profile





QUOTE (Miguel @ Mar 23 2005, 12:58 AM)
? Boot the machine? what the hell! you NEVER boot the machine! 0_o? What's the purpose of this thread again? To SAVE your card, not KILL it by "booting the machine".

haha go eazy on them miguelica grin2.gif
Spencer
Posted: Mar 25 2005, 08:10 PM


IDW Jr. Member
****

Group: Members
Posts: 50
Member No.: 6,115
Joined: Mar 11th 2005
Location: Bay City, MI





Yo guys. My buddy lost all of his data by this. It was crazy. He was pretty mad because he had over 200,000 points in his trueno.
daewezzy
Posted: Mar 26 2005, 03:04 AM


IDW Prime Member
**********

Group: Advanced Members
Posts: 511
Member No.: 4,462
Joined: Nov 26th 2004
Location: Update Profile





200,000 is not that much...you can get that back in a day or so
KeNgai_rcrZero
  Posted: Mar 26 2005, 03:03 PM


Reigning and Defending
**********

Group: Advanced Members
Posts: 1,722
Member No.: 625
Joined: Aug 12th 2003
Location: West Los Angeles, CA





By what? My way of saving your card? hahaha, no, you don't lose anything from this, besides, 200k? that's nothing, I have over 20 cards with 200k tell him I'll mail him one haha
RX8 Guy
Posted: Mar 26 2005, 04:01 PM


IDW God Member
*******

Group: Members
Posts: 169
Member No.: 4,953
Joined: Jan 6th 2005
Location: Stockton CA





i just started barrageing the start and change view button and it spat out a blank card. then later it spat out a new card with my info on it after the race.
Mindlock
Posted: Mar 26 2005, 08:29 PM


Shmuck
*

Group: Members
Posts: 1
Member No.: 3,583
Joined: Oct 6th 2004
Location: Update Profile





In regards to jams on purchase, also check to see if it's feeding the new card correctly out of the magazine, especially when it's low on cards. One card reader on the machine that I just got simply doesn't put enough pressure on the stack of cards when there is only a few left (around 15 cards or so). Drop in a new stack of cards and it behaves fine.

Now I just need to get off my lazy ass and see if I can transplant the seats from a Super GT into an Initial D machine so I can have six speakers and a sub when I play. Prolly not though, don't think the Naomi 2 boards have a sub-woofer hook-up.
J2.0
Posted: Apr 2 2005, 09:32 AM


2.0? wtf is that?
**********

Group: Advanced Members
Posts: 1,754
Member No.: 6,414
Joined: Mar 30th 2005
Location: Update Profile





what you do is hit the card reader and keep pressing the view/start buttons. hitting the card reader may slide out the card a little, enough for it to go into the right spot.
Stan
Posted: Apr 2 2005, 11:55 AM


Request Title - PM Mods
**********

Group: Advanced Members
Posts: 483
Member No.: 3,632
Joined: Oct 11th 2004
Location: Update Profile





^^ he saw me doing it when my Trueno was stuck on Inspection biggrin.gif

now my Trueno is printed on backward
ZERO1
Posted: Apr 4 2005, 02:12 AM


Agent ZeRo the Racer
**********

Group: Advanced Members
Posts: 1,466
Member No.: 3,900
Joined: Oct 24th 2004
Location: Los Angeles,California





those anybodu know how 2 clone ur card?
?wha?
Posted: Apr 4 2005, 03:49 PM


In sexy black'n gold :D
**********

Group: Advanced Members
Posts: 2,254
Member No.: 5,914
Joined: Mar 2nd 2005
Location: Sydney Australia





nup, if its invalid, its invalid. no way i know of to "clone" a card except for inspection
GAARA
Posted: Apr 4 2005, 03:51 PM


UFC Light Heavyweight Champ, Quinton "Rampage" Jackson!!!
**********

Group: Advanced Members
Posts: 5,057
Member No.: 2,633
Joined: Aug 12th 2004
Location: santa ana(in the OC)





QUOTE (ZERO1 @ Apr 4 2005, 02:12 AM)
those anybodu know how 2 clone ur card?

Heard of it but from what I hear it is very risky too. U either end up with two of the same card or it is gone ermm2.gif
xkhol
Posted: Apr 4 2005, 03:52 PM


>_>
**********

Group: Advanced Members
Posts: 7,421
Member No.: 1,958
Joined: Jun 4th 2004
Location: California





QUOTE (ZERO1 @ Apr 4 2005, 03:12 AM)
those anybodu know how 2 clone ur card?

i do...if i remember correctly...
Cappo Frappo
Posted: Apr 4 2005, 05:18 PM


.......
**********

Group: Advanced Members
Posts: 1,638
Member No.: 4,419
Joined: Nov 22nd 2004
Location: Update Profile





^^ tell more details
HAVOC 77
Posted: Apr 4 2005, 05:28 PM


EVO IV Driver
**********

Group: Advanced Members
Posts: 880
Member No.: 2,324
Joined: Jul 21st 2004
Location: Los Angeles





I also know how to do it but i cant say.

9 Pages  1 2 3 4 »