Initial D World - Discussion Board / Forums
   
Welcome Guest ( Log In | Register )Resend Validation Email

DJ Panel ( Server Stats )   Song History   Initial D World Chat Room (Discord)   Broadband Stream
RADIO BROADCAST » streaming at 96kbps with 17 unique listeners, playing Yuzo Koshiro - Sinking Opening Theme

       

  Important Rules
Post everything about Initial D Arcade Stage 6 AA and 7 AAX here. If you want to talk about ver.1 and ver.2, please post them in the ver.1 - 2 section. For anything about ver.3, please post them in the version 3 section. For anything about ver.4, please post them in the version 4 section. For anything about ver.5, please post them in the version 5 section. Participating in flame wars will be severely punished. NO plagiarism in any case. If you are posting information (i.e. - shift points) that did not originate from this forums, by all means, give the author / source proper credit. Violator will be given a verbal warning on first offence and an actual warning thereafter.


FORUM MODERATOR : FORUM MODERATOR

 

Views: 1,018  ·  Replies: 1 
> Question about card readers
Lepep
  Posted: Jan 14 2018, 01:32 AM


Shmuck
*

Group: Members
Posts: 1
Member No.: 49,441
Joined: Jan 14th 2018
Location: Update Profile





Hi All, i just purchased Initial d 5 from a local arcade that was closing down. The machine does not have a card reader. Is there any way to bypass the card reader similar to how you can do it on an emulator? I hate constantly restarting my progress and not being able to upgrade cars. Please help.
SonicSP
Posted: Jan 14 2018, 06:33 AM


Nagao Fanboy
**********

Group: Advanced Members
Posts: 2,001
Member No.: 36,182
Joined: Aug 27th 2010
Location: The Internet, DUH





Unfortunately you won't be able to save your data and do things like upgrades without cards. The game just wasn't designed to do that without actually modifying/editing the software like you do in the emulator.

This post has been edited by SonicSP on Jan 14 2018, 06:34 AM