Initial D World - Discussion Board / Forums
   
Welcome Guest ( Log In | Register )Resend Validation Email

DJ Panel ( Server Stats )   Song History   Initial D World Chat Room (IRC)   Broadband Stream
RADIO BROADCAST » streaming at 96kbps with 10 unique listeners, playing Pamsy - So Fragile

       

  Important Rules
NO plagiarism in any case. If you are posting information (i.e. - shift points) that did not originate from this forums, by all means, give the author / source proper credit. Violator will be given a verbal warning on first offence and an actual warning thereafter.


FORUM MODERATOR : FORUM MODERATOR

 

Views: 1,235  ·  Replies: 1 
> eraser in ver.3 work in ver.2?
Kengo
  Posted: Apr 5 2014, 05:48 PM


Shmuck
*

Group: Members
Posts: 1
Member No.: 43,283
Joined: Apr 5th 2014
Location: Update Profile





i just found out that my local arcade has arcade stage 2 and planning to go and play soon. I was wondering if the eraser work in version 2 as it does in version 3?
Agent556
Posted: Apr 6 2014, 09:25 PM


Project Legacy Co-Leader
**********

Group: Members
Posts: 445
Member No.: 2,133
Joined: Jun 28th 2004
Location: Pomona, CA





it should work. people just didnt figure it out until version 3 that the eraser works the way it does