Initial D World - Discussion Board / Forums
   
Welcome Guest ( Log In | Register )Resend Validation Email

DJ Panel ( Server Stats )   Song History   Initial D World Chat Room (IRC)   Broadband Stream
RADIO BROADCAST » streaming at 96kbps with 16 unique listeners, playing Mega NRG Man - Burning Desire

       

  Important Rules
NO plagiarism in any case. If you are posting information (i.e. - shift points) that did not originate from this forums, by all means, give the author / source proper credit. Violator will be given a verbal warning on first offence and an actual warning thereafter.


» FORUM MODERATOR : FORUM MODERATOR

 

Views: 3,807  ·  Replies: 20 
> version 2 obsolete, upgraded at my arcade
peacemaker
  Posted: Nov 25 2006, 07:55 PM


IDW Full Member
***

Group: Members
Posts: 30
Member No.: 19,834
Joined: Aug 28th 2006
Location: MN, US





My arcade has of this weekend sold both version 2 machines to raise funds to get Version 4. crying2.gif
I have since started playing version 3. (It's 50 cents more expensive at my arcade than v2 per play, which is why I have been playing v2 instead) Anyone else have their arcade get rid of a version 2 machine to upgrade to v4?
BDDEE@
Posted: Nov 26 2006, 06:32 AM


IDW Goldmember
**********

Group: Advanced Members
Posts: 2,749
Member No.: 21,568
Joined: Nov 6th 2006
Location: Update Profile





not mine, still makes alot of money...
Nero
Posted: Nov 26 2006, 09:16 AM


Bow down to the King!
**********

Group: Advanced Members
Posts: 1,046
Member No.: 5,140
Joined: Jan 19th 2005
Location: Quebec / Canada





Mine got rid of our only v2 machine to get... NFSU

We never had v3 btw, so now we're left with nothing.
Möbius
Posted: Nov 26 2006, 11:45 AM


IDW Top Poster
**********

Group: Advanced Members
Posts: 33,844
Member No.: 3,524
Joined: Oct 2nd 2004
Location: Update Profile





I think there is only one cabinet of V2 left over here...
Saito
Posted: Nov 26 2006, 03:49 PM


Wakarimasu ka?
**********

Group: Advanced Members
Posts: 2,838
Member No.: 1,260
Joined: Feb 10th 2004
Location: Sydney, Australia





I still have access to 4 ver2 machines...one is 10min from my house, and the other is 35min away...

And of course my records are there.... happy.gif

This post has been edited by Saito on Nov 26 2006, 03:50 PM
peacemaker
  Posted: Nov 26 2006, 04:21 PM


IDW Full Member
***

Group: Members
Posts: 30
Member No.: 19,834
Joined: Aug 28th 2006
Location: MN, US





QUOTE (Nero @ Today at 9:16 AM)
Mine got rid of our only v2 machine to get... NFSU

We never had v3 btw, so now we're left with nothing.

that sucks man... thats worse than mine sad.gif
chubbbayaidan
Posted: Nov 26 2006, 04:24 PM


IDW Prime Member
**********

Group: Advanced Members
Posts: 525
Member No.: 13,141
Joined: Oct 1st 2005
Location: OC, CA





I've still got my v2 machine intact. laugh.gif
207
Posted: Nov 26 2006, 08:00 PM


39-54-369
**********

Group: Advanced Members
Posts: 6,224
Member No.: 16,670
Joined: Mar 16th 2006
Location: Montreal





theres this 1 arcade near my house that had/had v2 but it was many months since i even bothered to check there. quiet and not very good imo. they still hav the old shoot hoops machine and pinball games blink.gif
Ayako Watanabe
Posted: Nov 26 2006, 08:03 PM


Living In A Amish Paradise
**********

Group: Advanced Members
Posts: 6,076
Member No.: 2,415
Joined: Jul 30th 2004
Location: York, Pennsylvania





Never played version 2...never even got a chance to play Version 2.

My Arcade skipped Version 2 and went with Version 3.

IDASV1>???SKIP???>IDASV3>IDASV4 ( hope so! Trueno and Cappuccino power! )
Soran
Posted: Nov 27 2006, 11:09 AM


Driving on the road of life..
**********

Group: Advanced Members
Posts: 874
Member No.: 3,498
Joined: Oct 2nd 2004
Location: Singapore





Well, the arcade nearest my home has two IDAS3 and two IDAS2 machines. The IDAS3 machines have steering with screwy feedback and shifters with a mind of their own (due to too many people raping the shifters over 2 years or so).

So that leaves me usually playing the version 2 machines these days with a DC2 that someone threw away into a trash bin some time back. Unfortunately because i got the car from level 11 to 22 over the course of 3 months, no one wants to battle me anymore, especially since the vast majority of IDAS2 players are upstarts who love bullying other cars on Iro or Happo, but run and hide once my DC2 comes out. I've resorted to starting a GC8V in IDAS2 recently just for the challenge. I must say, this car is fun, especially when DC2s find themselves getting pwned on Akina in battle...laugh.giflaugh.giflaugh.gif
Möbius
Posted: Nov 27 2006, 07:38 PM


IDW Top Poster
**********

Group: Advanced Members
Posts: 33,844
Member No.: 3,524
Joined: Oct 2nd 2004
Location: Update Profile





QUOTE (Soran @ Today at 2:09 PM)
Well, the arcade nearest my home has two IDAS3 and two IDAS2 machines. The IDAS3 machines have steering with screwy feedback and shifters with a mind of their own (due to too many people raping the shifters over 2 years or so).

So that leaves me usually playing the version 2 machines these days with a DC2 that someone threw away into a trash bin some time back. Unfortunately because i got the car from level 11 to 22 over the course of 3 months, no one wants to battle me anymore, especially since the vast majority of IDAS2 players are upstarts who love bullying other cars on Iro or Happo, but run and hide once my DC2 comes out. I've resorted to starting a GC8V in IDAS2 recently just for the challenge. I must say, this car is fun, especially when DC2s find themselves getting pwned on Akina in battle...laugh.giflaugh.giflaugh.gif

Challenge them to Iro... smile.gif
Kurei
Posted: Nov 28 2006, 03:59 PM


The Driving Specialist.
**********

Group: Advanced Members
Posts: 1,429
Member No.: 15,603
Joined: Jan 26th 2006
Location: Michigan





My local aracde (and by local, i mean 3 hrs away pinch2.gif) has its Ver. 2 for sale crying2.gif , The only other place with any IDAS's is Bay City and thats 3 AND A HALF HOURS away !

I wish i lived in cali instead of michigan..., that'd be nice
GhostWRX
Posted: Nov 28 2006, 04:09 PM


IDW Expert Member
******

Group: Members
Posts: 139
Member No.: 5,134
Joined: Jan 19th 2005
Location: Qc





dude i miss v2 so much at my arcade... as nero said... theyr replaced v2 for NFSU ... and it sux to have NFSU ..... ...sux sooooo much
Möbius
Posted: Nov 28 2006, 07:40 PM


IDW Top Poster
**********

Group: Advanced Members
Posts: 33,844
Member No.: 3,524
Joined: Oct 2nd 2004
Location: Update Profile





QUOTE (Kurei @ Today at 6:59 PM)
My local aracde (and by local, i mean 3 hrs away pinch2.gif) has its Ver. 2 for sale crying2.gif , The only other place with any IDAS's is Bay City and thats 3 AND A HALF HOURS away !

I wish i lived in cali instead of michigan..., that'd be nice

That's northern Michigan I guess... sad.gif
jdUb4
Posted: Nov 29 2006, 11:25 AM


Akagi's Only Miata
**********

Group: Members
Posts: 489
Member No.: 18,895
Joined: Jul 11th 2006
Location: B.C. Canada





Vancouver got rid of V3 Jap for V4 and replaced it with V2 Jap. in the V3 Cabinet though...gay cause my 180 is screwed.
Möbius
Posted: Nov 30 2006, 07:24 PM


IDW Top Poster
**********

Group: Advanced Members
Posts: 33,844
Member No.: 3,524
Joined: Oct 2nd 2004
Location: Update Profile





QUOTE (jdUb4 @ Yesterday at 2:25 PM)
Vancouver got rid of V3 Jap for V4 and replaced it with V2 Jap. in the V3 Cabinet though...gay cause my 180 is screwed.

It's happy because your 180SX is no good? laugh.gif
Kurei
Posted: Dec 1 2006, 06:44 AM


The Driving Specialist.
**********

Group: Advanced Members
Posts: 1,429
Member No.: 15,603
Joined: Jan 26th 2006
Location: Michigan





QUOTE (Apex Carver @ Nov 28 2006, 10:40 PM)
That's northern Michigan I guess... sad.gif

Yea, those 2 machines were the only ones that i can actually get to, if they get rid of the Bay city one, im screwed sad.gif

And the earliest i'd be able to make it to Bay City is Spring break, i can only hope they keep it till after i get to play it then
AmazingDKO
Posted: Dec 28 2006, 09:01 PM


IDW Full Member
***

Group: Members
Posts: 44
Member No.: 18,816
Joined: Jul 7th 2006
Location: Update Profile





well u guys are lucky you even had v2. the theatres i go to, (the famous players on high tech road and yonge st. in richmond hill) only has v1!!! Well i still go there and play and I'm the only one doing something to try to convince them to get v4 when it comes out. I would greatly accept any support for anyone who lives near that area! =D
kart5racer
Posted: Jan 13 2007, 12:14 AM


Shmuck
*

Group: Members
Posts: 6
Member No.: 1,030
Joined: Nov 19th 2003
Location: Update Profile





they have a for sale sign on the one at my arcade(version 2) IMO v2>v3 but thats just me, i like the faster speed and better songs,.
WingSandrockX
Posted: Jun 21 2008, 01:02 AM


IDW Full Member
***

Group: Members
Posts: 37
Member No.: 1,366
Joined: Mar 1st 2004
Location: Update Profile





man...I wish my arcade(s) still have Version.2 ENGLISH cause thats where the parties at...seriously..V3 isn't as fun since it's slower or maybe because you don't get the powerful DC2 in the game wink2.gif

Love V2-ENG cause I got the first GREEN aura in the city on my White DC2, so sexy..

I'd love to have V2ENG back so I can battle and watch my beautiful Green Aura on Iro/Happo/Akina wink2.gif
takumidesh
Posted: Jun 21 2008, 01:06 AM


Shmuck
*

Group: Members
Posts: 4
Member No.: 29,848
Joined: Jun 19th 2008
Location: Update Profile





Your all lucky to even play any version at least once. There is one arcade near me and it is in the mall, all I have id DDR... awesome...