Initial D World - Discussion Board / Forums
   
Welcome Guest ( Log In | Register )Resend Validation Email

DJ Panel ( Server Stats )   Song History   Initial D World Chat Room (IRC)   Broadband Stream
RADIO BROADCAST » streaming at 96kbps with 12 unique listeners, playing move - Nobody reason ~Noah no Hakobune~

       

  Important Rules
NO plagiarism in any case. If you are posting information (i.e. - shift points) that did not originate from this forums, by all means, give the author / source proper credit. Violator will be given a verbal warning on first offence and an actual warning thereafter.


FORUM MODERATOR : FORUM MODERATOR

4 Pages  1 2 3 4  ( Go to first unread post )

Views: 14,766  ·  Replies: 97 
> Frequently Asked Questions, Read before posting!
Benji
Posted: Apr 6 2004, 10:58 PM


IDW Banned Member
**********

Group: Banned
Posts: 1,593
Member No.: 891
Joined: Oct 9th 2003
Location: Update Profile





When you rich... again?
Andrezneo
Posted: Apr 24 2004, 09:09 PM


IDW Member
**

Group: Members
Posts: 24
Member No.: 1,640
Joined: Apr 20th 2004
Location: Update Profile





I apoligize if this has been asked elsewhere, but is the Arcade Stage machine avaliable in the U.S., and if so, is there any sort of location guide as to where they are? I'm in St. Louis, MO, so if anyone happens to know of one nearby, that would be great as well. Thanks for your time everyone.
Taiki
Posted: May 9 2004, 02:34 AM


Chor Lau Heung
**********

Group: Advanced Members
Posts: 2,082
Member No.: 1,711
Joined: Apr 26th 2004
Location: Update Profile





i like to ask about a cetain abbrieviation that i found around da net 'RS', what does it means and what does it stands for.
Taiki
Posted: May 9 2004, 03:37 PM


Chor Lau Heung
**********

Group: Advanced Members
Posts: 2,082
Member No.: 1,711
Joined: Apr 26th 2004
Location: Update Profile





QUOTE (KrazFD @ Jan 10 2004, 10:56 PM)

What is card renewing?
Card renewals happen every 50 plays. This is when you have to "renew" your card. Pretty much the jist of it is that you have to pay for another card if you would like to keep the data on your card.

What happens during card renewal?
During card renewal, your original card's data gets transferred to another card. No data is lost during this process. In Version Two, you can choose to change Tunes if you like.

[

from my experience, u cannot change your option during card renewal if u accept chellenge. some of you might know this, but i just want to post this. reasons... i tried to change my option 3 times!!!!!! datz like 150 plays just to change option sad.gif
V0|t
Posted: May 10 2004, 06:34 AM


Akagi's White Comet
**********

Group: Members
Posts: 442
Member No.: 877
Joined: Oct 5th 2003
Location: Warner Robins, GA





i think your right,cuz last time i transfered,my Fc to a new card i couldn't pick a new option(not i was going to lmao) and i had accpet challenges on,but then when i had to transfer myFd3s Type R,i could and i had it off...so yea what ever...
Saito
Posted: May 11 2004, 01:37 AM


Wakarimasu ka?
**********

Group: Advanced Members
Posts: 2,838
Member No.: 1,260
Joined: Feb 10th 2004
Location: Sydney, Australia





yeah thats right...it happened to me as well.....from what i think...it wont let coz your about to change options to ur car...so when u battle....all your parts will be gone (depending if you are gonna pick a different option from wat u had).

And if you had the challenges off...you normally start a new game in a course and with every win...you get the new parts onto ur car...(am i making sense?)
Taiki
Posted: May 11 2004, 02:16 AM


Chor Lau Heung
**********

Group: Advanced Members
Posts: 2,082
Member No.: 1,711
Joined: Apr 26th 2004
Location: Update Profile





yes u r making sense. basically u lose all body kits after inspection (if u decide to choose another option), its like having a new car, but you have the oil and + upgrades, just not the body kits. btw wah happen if you change ur option wen u hab below 120k points (bcoz of four courses). do u have to earn points to reach basic tune??? or they just give you it to you since you got the oil and + upgrade???

This post has been edited by hklnt on May 11 2004, 02:22 AM
Saito
Posted: May 11 2004, 02:26 AM


Wakarimasu ka?
**********

Group: Advanced Members
Posts: 2,838
Member No.: 1,260
Joined: Feb 10th 2004
Location: Sydney, Australia





well...it doesnt matter how much points you have....you just end up getting the parts in every race you do until you reach full tune...youwont get those ecu resets and engine oil upgrades no more....you still have your full tune....so reaching basic tune wont change anything...
turbo_blitz21
Posted: May 15 2004, 12:13 PM


Shmuck
*

Group: Members
Posts: 1
Member No.: 1,839
Joined: May 14th 2004
Location: Update Profile





Have they made this game for PC or is it just arcade and PS2?
d0ob0o
Posted: May 15 2004, 12:28 PM


<3
**********

Group: Advanced Members
Posts: 3,364
Member No.: 1,467
Joined: Mar 17th 2004
Location: Update Profile





special stage is for ps2 and then theres a new iD game for pc that jsut came out its like night rumble or sumthing iono
Saito
Posted: May 15 2004, 11:02 PM


Wakarimasu ka?
**********

Group: Advanced Members
Posts: 2,838
Member No.: 1,260
Joined: Feb 10th 2004
Location: Sydney, Australia





where is your source on this dude? i wanna check it out as well....
MagjickFingers
Posted: May 17 2004, 06:56 AM


IDW Senior Member
*****

Group: Members
Posts: 90
Member No.: 1,774
Joined: May 6th 2004
Location: Update Profile





dont buy the pc game, it sux

trust me i thought it would be good, it's not

I would never bad talk ID anything unless it was really REALLY bad
Jin
Posted: May 24 2004, 02:55 PM


学校の乗組員
**********

Group: Advanced Members
Posts: 2,014
Member No.: 1,896
Joined: May 24th 2004
Location: Update Profile





err the best car for TA is Integra (happo, iro, all courses)
FD (akagi)
R32/34(myogi)
Sileigthy/180 (usui)

Best battle car is GC8V in most cases, on iro, the Gc8v will outstart the dc2 and if the driver is good enough, can block all the way
some on happo
Taiki
Posted: May 26 2004, 06:51 AM


Chor Lau Heung
**********

Group: Advanced Members
Posts: 2,082
Member No.: 1,711
Joined: Apr 26th 2004
Location: Update Profile





can someone make an abbriviation thread. to explain what some of the terms you guyz used means. btw how you post and image i cant seem to find a help manual to teach me.

This post has been edited by hklnt on May 26 2004, 06:54 AM
V0|t
Posted: May 27 2004, 12:02 PM


Akagi's White Comet
**********

Group: Members
Posts: 442
Member No.: 877
Joined: Oct 5th 2003
Location: Warner Robins, GA





I've been wondering this for awhile now ever since i barely beat this noob up on Irohazaka....
Is it possabile to TIE in a Human to human race,and can you TIE in a AI racer and human racer..?
babba-r32
Posted: May 27 2004, 12:26 PM


Miata Drifter and DGTrials Ambassador
**********

Group: Advanced Members
Posts: 2,172
Member No.: 1,671
Joined: Apr 22nd 2004
Location: Atlanta, GA





I dont think you can tie a race. And if you can what are the possibilities?

Volt, what kind of car was that noob driving since you barely won?
[ Mizerok ]
Posted: May 27 2004, 05:04 PM


I Fabrikat w3rDs!!!
**********

Group: Advanced Members
Posts: 5,174
Member No.: 1,237
Joined: Feb 4th 2004
Location: Somewhere Inside





By the way... the last time I checked, the RS usually stands for "RALLY SPORT". Although, most cars with this on it are not rally ready... so don't go all crazy and stuff.
V0|t
Posted: May 29 2004, 05:58 PM


Akagi's White Comet
**********

Group: Members
Posts: 442
Member No.: 877
Joined: Oct 5th 2003
Location: Warner Robins, GA





the noob that i faced was using a Dc2 and i was using my Rx-7 Fc
durtle
Posted: Jun 15 2004, 09:11 AM


IDW Jr. Member
****

Group: Members
Posts: 64
Member No.: 1,806
Joined: May 10th 2004
Location: Update Profile





devin err "MagjickFingers" is right to pc game sux so bad hey volt went to las vagas and that place is fu**ed street bums every where and i had no idea that the luxor was so far down the strip but fremont st. was nice the light show was awesome i have pictures but they arn't devloped yet. TO EVERY ONE. NEVER GO TO NORTH LAS VEGAS HUNDREDS OF STREET BUMS. BAD PLACE!!!!! hey"MagjickFingers" i'm gonna kill you on the pass!
DriftinDragN
Posted: Aug 2 2004, 04:30 AM


IDW Senior Member
*****

Group: Members
Posts: 85
Member No.: 1,976
Joined: Jun 8th 2004
Location: Update Profile





Can some 1 explain the Bunta Challenge to me cause i dont get how to get stars printed onto my cards i have beaten bunta quite a bit considering a lot of people in my arcade ask me this cause im the farthest.
Kev
  Posted: Aug 2 2004, 08:40 AM


Formerly KrazFD
**********

Group: Advanced Members
Posts: 4,105
Member No.: 571
Joined: Jul 22nd 2003
Location: Toronto / Vancouver, Canada





Stars do not appear on your card for Bunta Challenge. The stars appear from a combination of Bunta Challenge and LotS. Beat the two (which is impossible because of Bunta on Akina) and you'll have full stars. Beating LotS again will give you more stars.
Knee Grow
Posted: Aug 2 2004, 11:20 AM


Better than you, in so many ways...
**********

Group: Advanced Members
Posts: 5,366
Member No.: 1,869
Joined: May 20th 2004
Location: Petersburg, VA





Actually, you CAN get stars from Bunta Challenge with out even touching LOTS! I explained this once before in another tread. Four every one Bunta level you get on each course you get a racer level up. You can do this for up to a total of 10 stars!!!! I have all 30 on my EVO 4 so I kow what I'm talking about on this one.
DriftinDragN
Posted: Aug 7 2004, 09:52 AM


IDW Senior Member
*****

Group: Members
Posts: 85
Member No.: 1,976
Joined: Jun 8th 2004
Location: Update Profile





HEHE few more question i swear it then no more noobie questions do you get boody kit (Front spolier ect.) part changes cause i havn'y gotten 1 and i been woundering if i have 2 switch at the inspection thx alot. Also do u get part changes during the N-Tune. Last question if i choose tune-A FD then switch to a tune-B FD will i get the tune a engine the twin turbos thxs.
Kev
  Posted: Aug 7 2004, 10:16 AM


Formerly KrazFD
**********

Group: Advanced Members
Posts: 4,105
Member No.: 571
Joined: Jul 22nd 2003
Location: Toronto / Vancouver, Canada





After basic tune (120k) every 2 or 3 plays, the game will ask you if you would like "PART CHANGE." This means you can buy parts from different tunes.

Not sure if you get parts for Normal Tune, never tried getting it.

If you have A tune FD and change to B tune, you get to keep the twin turbo.
u4orceme2fuku
Posted: Oct 5 2004, 07:03 PM


IDW Member
**

Group: Members
Posts: 15
Member No.: 3,307
Joined: Sep 23rd 2004
Location: Update Profile





i read this from 2 different threads but i dont understand it completely
when ur plays goto 0 u have card renewal thing
and in v2 u can choose to have tune change if you refuse challengers

the thing is, that i heard if you change from say Tune A to Tune C, some parts are kept

Like i wanna know, for my DC2, rite now its Tune A so it has the turbo kit.
If i changed it to Tune C during the card renewal thing
will my dc2 still have the turbo kit?
and can also get the acceleration kit of the Tune C eventually?

if this is true, so it is possible for a dc2 to go thru Tune A-D to get all the kits rite?


This post has been edited by u4orceme2fuku on Oct 5 2004, 07:04 PM

4 Pages  1 2 3 4