Initial D World - Discussion Board / Forums
   
Welcome Guest ( Log In | Register )Resend Validation Email

DJ Panel ( Server Stats )   Song History   Initial D World Chat Room (IRC)   Broadband Stream
RADIO BROADCAST » streaming at 96kbps with 6 unique listeners, playing Yuzo Koshiro - Decoration For The dement

       

  Rules and Policies
Please remember that participating in flame wars will be severely punished. General forum rules apply. NO plagiarism in any case. If you are posting information (i.e. - shift points) that did not originate from this forums, by all means, give the author / source proper credit. Violator will be given a verbal warning on first offence and an actual warning thereafter.

AS Section Announcement : This subforum has been renamed to Community and General Chat from the previous name Tournaments / Teams / Locations due to the recent changes in AS section. This section will serve as a general chat forum for the Initial D Arcade Stage community from now on. By general chat, we mean topics that are not related to the game itself such as the latest tournaments, places to hang out, discussion about a certain gamer.. etc. Make yourself comfortable posting here. One last thing, NO flaming and NO spamming.

FORUM MODERATOR : FORUM MODERATOR

30 Pages  « 28 29 30  ( Go to first unread post )

Views: 39,126  ·  Replies: 733 
> ID5 - Indonesia, You Indonesians SHOULD COME HERE :P
McKwack
Posted: Sep 10 2011, 03:04 AM


IDW God Member
*******

Group: Members
Posts: 187
Member No.: 33,311
Joined: Jun 26th 2009
Location: Senayan City





Sori bro, ga sempet mampir gua tadi.. Padahal gua di pim dari jam 12 sampe jam 3, tapi sibuk ngurus macem2 yang lain.. sad.gif

Btw, pas gua pulang gua lihat mobil Toyota merah (supra kayaknya) dengan logo Initial D kecil di samping, dekat pintu depan! ohmy.gif Punya siapa ya?
venth85
Posted: Sep 15 2011, 06:25 PM


Hello again~~
**********

Group: Advanced Members
Posts: 1,054
Member No.: 21,309
Joined: Oct 26th 2006
Location: West Borneo, where the jungle lies





sabtu ini ada gathering lagi di PIM, dan ada tamu dari malaysia awesome.gif
Bumpercam
Posted: Sep 16 2011, 12:24 AM


Rage Against The Light
**********

Group: Members
Posts: 470
Member No.: 36,515
Joined: Oct 26th 2010
Location: Jakarta, ID





PIM lagi... ga bisa dateng lagi... lalalala...
venth85
Posted: Sep 16 2011, 01:13 AM


Hello again~~
**********

Group: Advanced Members
Posts: 1,054
Member No.: 21,309
Joined: Oct 26th 2006
Location: West Borneo, where the jungle lies





iya dunk PIM again hahha, cuma disitu yg ada 4 mesin awesome.gif
Bumpercam
Posted: Sep 16 2011, 06:52 AM


Rage Against The Light
**********

Group: Members
Posts: 470
Member No.: 36,515
Joined: Oct 26th 2010
Location: Jakarta, ID





MAG bukannya 4 juga ya awesome.gif

Sama jauh facepalm.gif
McKwack
Posted: Sep 18 2011, 07:48 PM


IDW God Member
*******

Group: Members
Posts: 187
Member No.: 33,311
Joined: Jun 26th 2009
Location: Senayan City





Weks.. Baru liat gua.. Sabtu nya sabtu kemarin ya? Dah lewat dong.. crying2.gif

Btw, tamu dari Malay.. Jangan2 elo ya Venth? awesome.gif
venth85
Posted: Sep 18 2011, 09:43 PM


Hello again~~
**********

Group: Advanced Members
Posts: 1,054
Member No.: 21,309
Joined: Oct 26th 2006
Location: West Borneo, where the jungle lies





QUOTE (McKwack @ 1 hour, 55 minutes ago)
Weks.. Baru liat gua.. Sabtu nya sabtu kemarin ya? Dah lewat dong.. crying2.gif

Btw, tamu dari Malay.. Jangan2 elo ya Venth? awesome.gif

Tamu dari malay mah bukan gw, gw udah balik dari malay udah 2 tahunan laugh.gif , kmaren gw jg ga jadi pergi karena ada urusan di cikarang.
Muxavier21
Posted: Dec 6 2011, 07:29 PM


IDW Member
**

Group: Members
Posts: 17
Member No.: 38,136
Joined: Nov 29th 2011
Location: Indonesia





4 Desember 2011...
kami (Jogja Initial Team) sudah menginvasi Paragon Semarang...
hasilnya...
Tama Tom mencatatkan namanya nomor 1 di TA Nagao Uphill dry...
Dicka mencatatkan 2 namanya nomor 2 di TA Happogahara Inbound Dry and Wet...
dan saya Nanda Grimm mencatatkan nama nomor 3 di TA Happogahara Outbound Dry...
jika Team Semarang ingin menginvasi balik...
datang saja di Studio 21 Ambarukkmo Plaza Yogyakarta...
kami menunggu... hmm.gif
Muxavier21
Posted: May 15 2013, 04:55 PM


IDW Member
**

Group: Members
Posts: 17
Member No.: 38,136
Joined: Nov 29th 2011
Location: Indonesia





nggak ada kelanjutannya kahh post ini??
sharing lagi dunk tentang IDAS...

Di Jogja baru kedatangan mesin baru 7AAX (seperti yang di ketahui tidak online)...
dan baru terbentuk tim di Jogja dengan nama JIT...
sudah mulai ramai yang main, yang sebelumnya pemain veteran di IDAS 5 sudah mulai bosan bermain kembali bermain di mesin baru...

pertanyaannya niehh...
kenapa nggak di adakan event national kayak game arcade lainnya??
nggak adakah komunitas yang masih hidup dari IDAS??
mungkin karena tidak offline, tapi khan paling nggak bisa saling bertukar keahlian mengusai track khan??

kami masih hidup dan berdecit ban kami disini...
berharap reply ini di baca dan di tanggapi...
thanks!!!
happy.gif

30 Pages  « 28 29 30